‘Lightseeing’ van Inge Reisberman.

‘Lightseeing’ van Inge Reisberman bij Petit Port

In de etalages van Galerie Petit Port aan de Herenstraat exposeert Inge Reisberman haar nieuwe serie sterk geabstraheerde foto’s. De serie, genaamd ‘Lightseeing’ bestaat uit grote, glossy foto’s van diverse typen lichtschijnsels, zoals plafondlampen, reflecties in glas en schijnsels door dakramen. De expositie is te zien van 17 februari tot en met 15 april en wordt aanstaande zondag feestelijk geopend door kunsthistoricus Aart van der Kuijl. Tijdens de opening zijn ook Reisbermans films ‘Hail’, ‘Stil leven’ en ‘Falling Apart Together’ te zien. Meer info: www.pp44.net en www.ingereisberman.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×