Santie de Klerk te gast bij het Groene IdeeCafé

Aanstaande maandag is Santie de Klerk te gast bij het Groene IdeeCafé. Santie de Klerk is een Zuid-Afrikaanse modeontwerper, die in het creatieve naaiatelier Studio Creatieve Mix Nieuw van Oud, een project organiseert dat mensen bewust maakt van recycling & upcycling. Zij zal in Het Groene IDeeCafé vertellen over dit initiatief. In de laatste week van het project worden modeshows gehouden, waarin de gemaakte artikelen gepresenteerd worden. De opbrengsten komen ten goede aan de Stichting Melania Ontwikkelingssamenwerking. Melania steunt kleinschalige economische projecten van vrouwen in Afrika, Azië en Zuid Amerika. De avond vindt wederom plaats bij Scheltema en begint om 20.30 uur. Belangstellenden zijn welkom.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×