Workshops nestkastjes maken op de kinderboerderij

Kinderen die de vogels een fijn nestelplekje willen bezorgen, kunnen in de voorjaarsvakantie meedoen aan een workshop nestkastjes maken. De kleintjes tot en met 6 jaar, gaan aan de slag met een bouwpakketje van multiplex, en hoeven niet te werken met hamer en spijkers. De oudere kinderen timmeren onder begeleiding van de Vrienden van de Kinderboerderij een mezenkastje in elkaar. De kastjes worden vervolgens naar eigen inzicht versierd. Beide workshops vinden plaats op woensdag 20 februari. Meer informatie over aanmelding en tijd staat op www.kinderboerderij-voorschoten.nl onder de link Activiteit.

Advertentie

Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×