50 nieuwe klapstoelen voor Theatergroep Domino

Vanmorgen werd een klein feestje gevierd door Theatergroep Domino in het Scheltema Complex. De AED Leiden (Ambulante Educatieve Dienst) had een inzamelingsactie gehouden onder haar medewerkers en met nog een extra bijdrage van kantoorleverancier Wolfslag konden zo 50 nieuwe klapstoelen voor de theatergroep worden aangeschaft. Als bedankje voor dit geweldige cadeau speelden leden van Domino een kleine voorstelling. Daarna sprak één van de jonge toneelspelers de gulle gevers enthousiast toe. De AED biedt begeleiding voor leerlingen met een beperking om deuren te openen, die anders gesloten blijven. (Foto’s: J.P.Kranenburg.)

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×