De politie roept getuigen op om te bellen met 0900-8844. (Foto: Wijkagent Mick op Twitter)

Nachtelijke snelkraak op juwelier

In de nacht van dinsdag op woensdag hebben onbekenden een snelkraak gepleegd op juwelier Van der Eerden aan de Lange Voort. Het glas, voorzien van zware beveiliging, is met veel geweld gesloopt waarna sieraden zijn weggenomen. Omwonenden hoorden vannacht inbraakgeluiden en zagen vervolgens een donkere auto wegrijden. Toegesnelde agenten zagen dat de etalageruit was vernield. De politie is direct met diverse eenheden op zoek gegaan in de omgeving. Hierbij zijn zij door een politiehelikopter ondersteund. De donkere auto is niet meer teruggevonden.

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×