Passantenonderzoek inzake Wassenaarse Anass Aouragh

Hoewel alles er op wijst dat de 13-jarige Anass Aouragh niet door een misdrijf om het leven is gekomen, is gisteren een uitgebreid passantenonderzoek gehouden. Doel van het onderzoek is personen te benaderen, die op woensdag rond die tijd het gebied passeren om een reconstructie te kunnen maken. Het onderzoek naar het overlijden van de jongen is ingewikkeld, omdat het team veel minderjarige getuigen moet horen. Vanwege de impact op de nabestaanden is het van het grootste belang om zorgvuldig te werk te gaan. De politie trof donderdagochtend 7 februari jl. het lichaam van de vermiste 13-jarige Anass Aouragh aan in het natuurgebied van Wassenaar.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×