Start stoppen-met-roken training ‘Rookvrij! Ook jij?’

Op donderdag 7 maart begint de stoppen-met-roken training `Rookvrij! Ook jij?’. Tijdens deze zeven weken durende cursus, proberen de maximaal 16 deelnemers te stoppen met roken. Het is de bedoeling dat ze hun sigaretten vanaf de derde bijeenkomst laten liggen. `Rookvrij! Ook jij?’ is één van de hoogst scorende ondersteuningsmethoden om te stoppen met roken. Dat komt ten eerste doordat naast de training ook hulpmiddelen mogen worden ingezet zoals medicijnen en nicotinevervangers. Ten tweede geeft het stoppen in groepsverband veel ondersteuning aan de deelnemers. De training wordt verzorgd door SineFuma, ActiVite en de GGD en vindt plaats op donderdagavonden. De locatie is het pand van Activite aan Simon Smitweg 8. Meer informatie over aanmelding en mogelijke vergoeding staat op www.rookvrijookjij.nl.

Geen categorie


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×