Bijzondere acts en primeurs tijdens Stukafest

21 februari gaat de vijfde editie van Stukafest van start. Verspreid over diverse locaties in het centrum komen artiesten op het gebied van muziek, theater, cabaret, beeldende kunst, dans, poëzie, literatuur en film optreden in studentenkamers.

Naast grote namen is er, zoals gebruikelijk bij Stukafest, ruimte voor opkomend talent. In Stud071 vertelden voorzitter Nina Hauer en PR-coördinator Arne Driessen van Stukafest over enkele bijzondere acts. 

Audiofragment: Nina Hauer en Arne Driessen van Stukafest in Stud071 over bijzondere acts tijdens het festival

Het studentenkamerfestival kent dit jaar twee primeurs. Enkele weken geleden werd onthuld dat Leidenaar Nico Dijkshoorn voor het eerst een optreden verzorgt. Verder komt schrijfster Elfie Tromp voorlezen uit haar debuutroman ‘Goeroe’ – dat pas in april in de boekhandel te verkrijgen is.

Naast Nico Dijkshoorn komen deze editie nog meer grote namen naar Leiden om in de unieke, intieme sfeer die het studentenkamerfestival kenmerkt te komen optreden. Zoals cabaretier Raoul Heertje, schrijfster / cabareratiere Paulien Cornelisse en muziek ‘professor’ Leo Blokhuis. 

Omdat het dit jaar de vijfde keer is dat Stukafest in Leiden wordt georganiseerd, wordt het programma deze keer iets groter aangepakt. Zo wordt het festival afgetrapt met een spectaculaire openingsact in de Marekerk, voorafgegaan door een openingswoord van wethouder Strijk. Na de drie rondes, waarin de diverse optredens worden verzorgd, is er een vanaf 23:00u een groot eindfeest in het LVC. 

De toegang tot de opening in de Marekerk is gratis. De kosten voor losse kaarten per ronde en het eindfeest zijn €4,50. Meer informatie over het programma, kaartverkoop en prijzen is te vinden bij Stukafest.  

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×