Fotograag Hans Vink exposeert vanaf maandag bij het RCC in Leiden (Foto: PR).

Fotograaf Hans Vink exposeert met eigen werk

Van 18 februari tot en met 12 april exposeert fotograaf Hans Vink met zijn werk in het Rijnlands Revalidatie Centrum aan de Wassenaarseweg 501 in Leiden. Wat begon als een hobby en een droom, is voor Hans Vink uit Noordwijk nu werkelijkheid geworden. Sinds 2006 fotografeert hij en ontwikkelde in de jaren nadrukkelijk zijn eigen stijl. “Mensen fotograferen vind ik altijd interessant, er moet een verhaal zijn. Het strand en duinen is de plek waar ik de foto’s maak. Het is er altijd anders, maar daardoor heerlijk om er te zijn. De ideeën ontstaan vaak spontaan in mijn hoofd, soms ook geïnspireerd door nieuwsberichten,” vertelt Vink over zijn werkwijze.

Zijn hobby groeit door zijn harde werken nu langzaam aan uit tot iets moois en naast lezingen over zijn werk mag hij nu voor het eerst zijn foto’s exposeren bij het Rijnlands Revalidatie Centrum, gelegen aan de Wassenaarseweg 501. Daar is de enthousiaste ‘hobbyfotograaf’, zoals hij zich nog altijd bescheiden noemt, natuurlijk maar wat trots op: “Ik hoop dat ik mezelf steeds meer kan ontwikkelen en daardoor sterkere beelden kan maken. De beelden moeten spreken door een afwijkende setting en afwijkend kleurgebruik. De modellen kijken nooit in de camera, ze lachen nooit en als er meerdere modellen zijn dan kijken ze elkaar nooit aan. Dat zijn de belangrijke elementen voor mijn fotografie.”

De expositie loopt van 18 februari tot en met 12 april en Vink zal zelf regelmatig aanwezig zijn om uitleg te geven over zijn werk.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×