Elke zondagmiddag verzorgen (van links naar rechts) Floris, Quinn en Yves het radioprogramma Bengels op Sleutelstad Radio.

Jeugdvoetbaldag bij UVS

Aanstaande woensdag 20 februari is er een speciale jeugdvoetbaldag op het terrein van UVS. De dag wordt georganiseerd door Jeugdvoetbalopleiding. Voetballers en keepers van 6 tot en met 15 jaar kunnen zich de hele dag uitleven onder leiding van professionele jeugdtrainers. Aanmelden kan via info@jeugdvoetbalopleiding.nl. Vanmiddag besteden de Bengels van Sleutelstad FM aandacht aan de voetbaldag. Bengels is het kinderprogramma van Sleutelstad en is elke zondag te beluisteren tussen 12.00 uur en 14.00 uur.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×