Klassieke flashmob op Stadhuisplein en oefenen voor Musical Highlights

Zowel het afgelopen weekend als volgend weekend staat de Sleutelstad op de kop van de Scratchdagen, die voor de 25e keer gehouden worden. Ruim 4500 zangers uit heel Nederland en zelfs daarbuiten komen bij elkaar om een aantal geweldige voorstellingen te maken in diverse muziekstijlen, die in één dag gerepeteerd worden om dezelfde avond al uitgevoerd te worden in de Pieterskerk. Op het Stadhuisplein vond afgelopen vrijdag een onverwachte flashmob plaats, waarbij de deelnemers Hallelujah uit de Messiah van Handel zongen begeleid door het carillon. Emile van Aelst fotografeerde de muzikale bijeenkomst en nam een kijkje bij de repetitie van een Musical Highlight-avond.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×