De eerste plaats voor Leidse Tessa van Schagen, foto: PR.

Sensationele winst Tessa van Schagen bij NK Indoor

De Leidse juniore Tessa van Schagen heeft bij de Nederlandse indoorkampioenschappen in Apeldoorn haar eerste seniorentitel gewonnen. De winst, die de jonge atlete van Leiden Atletiek in de finale wist te halen op de 200 meter, was sensationeel! Haar tijd van 23.63 betekende een verbetering van het Nederlands juniorenrecord met bijna een halve seconde. Volgend weekend vinden in Apeldoorn de Nederlandse kampioenschappen voor junioren plaats. In twee dagen zal een record aantal Leidse junioren deelnemen met Tessa van Schagen als topfavoriete op de 60 en 200 meter.

Audiofragment: Chris de Waard sprak vanmiddag in Nieuws071 op Sleutelstad Radio met Tessa van Schagen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×