Foto: PR.

Zeker 1000 lopers verwacht bij ‘Ton van Bemmelen Sports Loop’

Op zondag 3 worden zeker 1000 lopers verwacht tijdens de vijfde wedstrijd in het Zorg en Zekerheidcircuit: ‘de Ton van Bemmelen Sports loop’. Gastheer is de Leiden Road Runners Club en vrijwilligers zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Er wordt gestart om 10.00 uur met de GeZZinsloop van 1 KM, waarbij dus ook de kleinste lopertjes aan mee kunnen doen. De andere afstanden zijn routes van de 5 , 10 en 15 KM, die door park Cronesteijn en het polderlandschap naar de Vlietlanden gaan. Na iedere 5 km is er een waterpost en na afloop wordt er sportdrank en fruit uitgereikt.
Het startschot en de prijsuitreiking zullen verzorgd worden door sponsor Ton van Bemmelen Sports en de gemeente Leiden. De start en finish zijn vlakbij het clubhuis aan de Jacob van Campenlaan. Inschrijven kan op de dag zelf tussen 9.00 en 10.45 uur bij het clubhuis van de LRRC in het sportpark de Vliet aan de Voorschoterweg 8E in Leiden.
Meer info: www.lrrc.nl en www.zorgenzekerheidcircuit.nl

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×