Het Keltische kwartet Rapalje, foto: PR.

Keltische kwartet Rapalje brengt ‘Hearts of Steel’

Op vrijdag 1 maart zet het Keltische kwartet Rapalje Theater Het Trefpunt in vuur en vlam. Deze fakkeldragers van de Keltische muziek in Nederland brengen de muzikale voorstelling ‘Hearts of Steel’. Met hun ruige middeleeuwse kilts, beenbandages, spannende tatoeages en hun wilde haardossen maken de vier mannen bij opkomst al een verpletterende indruk en zeker als de stampende, swingende Keltische muziek door de zaal raast. Het concert begint om 20.15 uur. Meer info en voor het bestellen van kaarten: www.hettrefpuntwarmond.nl en VVV Warmond.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×