Asberg weg als voorzitter BV Leiden

Reinier Asberg stopt met onmiddelijke ingang als voorzitter van de BV Leiden. De afgelopen weken kreeg hij veel kritiek van Leidse ondernemers. Die vonden dat hij tijdens de nieuwjaarsreceptie van Ondernemend Leiden een veel te negatief beeld schetste over de economie in de Leidse regio en het (on)vermogen van ondernemers om daar voldoende aan te doen. Een aantal ondernemers zegt zelfs het lidmaatschap van de BV Leiden te hebben opgezegd vanwege die toespraak.

Asberg nu: “Ondernemen is topsport, het zijn van voorzitter is dat ook. De afgelopen twee jaar heb ik beide kunnen combineren, maar het is altijd balanceren geweest. Het valt me de laatste tijd te zwaar om deze twee dingen de combineren.”

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×