Lezingen over botanie in de Gouden Eeuw bij Boerhaave

Op zondag 3 maart organiseert Museum boerhaave twee lezingen over botanie in de Gouden Eeuw. Van 11.00 tot 12.00 uur spreekt Esther van Gelder, gast-conservator van de tentoonstelling Leydse Weelde, over de opkomst van de botanie in de Gouden Eeuw. Deze lezing is op speciaal verzoek van de NTR geprogrammeerd, vanwege de verdieping op de succesvolle serie over de Gouden Eeuw. Aanmelden voor deze lezing kan via www.museumboerhaave.nl/ntr. Tussen 14.00 en 15.00 uur is Prof. Dr. Erik de Jong te gast. Hij vertelt over de ontwikkeling van tuingereedschap rond 1600. Erik de Jong bekleedt de Artis leerstoel voor Cultuur, Landschap en Natuur aan de Universiteit van Amsterdam. Aanmelden voor deze lezing is niet nodig.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×