Loopcursus Start to Run

Wie hard wil gaan lopen, kan zich aanmelden voor de cursus Start to Run van VanDrielRunners. De cursus bestaat uit zes looptrainingen, die plaatsvinden op zaterdagen. Daarnaast krijgen de deelnemers huiswerk mee, zodat ze ook de rest van de week met de training aan de slag kunnen. De trainingen starten in het clubhuis van de skeelervereniging aan de Boomgaardlaan en worden gegeven door deskundige trainers. Tijdens elke trainingsdag is er aandacht voor theorie en komen zaken als gezonde voeding, goede kleding en goed schoeisel aan bod. De eerste les is gepland op zaterdag 9 maart. De cursus eindigt op 30 april met de Oranjeloop. Meer informatie over kosten en tijden staat op www.starttorun.nl.

Advertentie

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×