Exodus open voor publiek tijdens Exodus Open Thuis dagen

Tijdens NL Doet, dat plaatsvindt op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart, organiseert Exodus de Open Thuis dagen. Wie meer wil weten over de activiteiten rond opvang, begeleiding en nazorg van de ex-gedetineerden en de resultaten die Exodus boekt, is op beide dagen welkom in het pand aan Plantage 16. Op beide dagen zijn er gastsprekers, geven (oud)bewoners rondleidingen door het pand en wordt er informatie verstrekt over het programma van Exodus. Op vrijdag spreken Ds. Jan Eerbeek, hoofd justitiepredikant en oprichter van Exodus Nederland en Rini Wagtmans, ambassadeur van Exodus. Op zaterdag is het woord aan Daphne Dano, coördinator van het Leidse Veiligheidshuis en oud-bewoner Ronald die inmiddels een huis heeft én werkmeester is. OP beide dagen staan de koffie, thee en broodjes klaar. Meer informatie over openingstijden en aanmelding staat op www.exodus.nl.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×