Nieuwe trajectcontrole A4

Op maandag 4 maart start op de A4 tussen Zoeterwoude en Leidschendam een trajactcontrole. In beide richtingen zal de snelheid gecontroleerd worden. Dat meldt het Openbaar Ministerie. Op het stuk snelweg, dat in totaal 4,8 kilometer meet, geldt een maximumsnelheid van 100 kilometer per uur. Passerende weggebruikers worden met borden gewaarschuwd.

Binnen het systeem wordt gemeten hoe lang een voertuig erover doet om deze afstand af te leggen. Op basis daarvan wordt de snelheid berekend en volgt een beschikking bij overschrijding van de limiet. Het is niet de eerste trajectcontrole op de A4, ook tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep werd al streng gecontroleerd.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×