Tentoonstelling ‘Oorlog en Kinderen’ geopend in De Bakkerij

Gisteren werd in Diaconaal Centrum De Bakkerij de tentoonstelling ‘Oorlog en Kinderen’ geopend. Het is de eerste solotentoonstelling van Latife Ugur, die vier jaar geleden startte met schilderen en met deze serie aandacht vraagt voor het schrijnende lot van kinderen in oorlogsgebieden. Ugur hield een toespraakje waarin zij haar uitgangspunten en beleving toelichtte. Ook de heer Polak van Bureau Discriminatie sprak de aanwezigen toe. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan kinderen, die het geweld in Syrië zijn ontvlucht. De Bakkerij bevindt zich aan de Oude Rijn 44 b/c. (Foto’s: J.P.Kranenburg)

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×