Mogelijk weer een Leidenaar voorzitter van landelijke politieke jongerenorganisatie

Bestuurslid van het CDA Leiden, Julius Terpstra, is in de running om voorzitter te worden van het landelijke CDJA. Terpstra was vorig jaar voorzitter van het Leidse CDJA, de jongerenorganisatie van het CDA, en wil nu een stapje hoger. De kandidatencommissie van het CDJA maakte gisteren bekend dat Terpstra kandidaat is, samen met twee concurrenten uit Leeuwarden en Kampen. Alle CDJA-leden mogen binnenkort hun stem uit brengen op hun favoriete kandidaat. De winnaar zal bekend worden gemaakt in mei. Terpstra zal komene woensdag met zijn campagne starten, zo maakte hij bekend op zijn Facebookpagina.

Mocht Terpstra winnen, is het CDJA de tweede politieke jongerenorganisatie met een Leidenaar aan het roer. De voorzitter van DWARS, GroenLinkse jongeren is namelijk Leidenaar Ashley North.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×