Internationale Vrouwendag in het Stadhuis

Op vrijdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Ter gelegenheid daarvan, organiseert het Vrouwennetwerk Leiden een bijeenkomst in het Stadhuis. Die bijeenkomst begint om 16.00 uur in de Burgerzaal en staat in het teken van multitasken. Vrouwen zijn in staat te multitasken en daarin vinden zij steeds weer een goede balans. Wie meer wil weten over multitasken of ervaringen uit wil wisselen over het multitasken in het gezin, de familie- en vriendenkring en op het werk,, is welkom. Wethouder Roos van Gelderen en Gerda van den Berg, directeur woningcorporatie de Sleutels, zullen de positie van de vrouw in deze tijd neerzetten. De aanwezigen krijgen een indringend verhaal te horen van Faiza Dadi die spreekt over haar inzet, energie en doorzettingsvermogen, maar ook over zaken waarover zij zich verbaast. Monica Aartsma licht de kernwaarden van de `Multitasker’ intercultureel toe. Verder kunnen de deelnemers allerlei workshops volgen, gericht op zaken als werk, sport, muziek, kunst en voeding. De bijeenkomst wordt afgesloten met muziek en hapjes en eindigt rond 20.30 uur. Meer informatie staat op www.vrouwendagleiden.nl. Aanmelden kan via info@vrouwendagleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×