Nationale Sport Week wordt groot spektakel

Als het aan de Leidse Sport Federatie en het Sportbedrijf Leiden ligt, wordt de Nationale Sport Week dit jaar een groot spektakel. De hele week zetten verschillende sportverenigingen, sportscholen, sportbonden, bedrijven, onderwijsinstellingen en andere sportaanbieders hun deuren open, zodat jong en oud, kennis kan maken met nieuwe sporten en beweegvormen.  Het is de bedoeling dat alle Leidse sport- en beweegaanbieders een uitdagend aanbod bedenken, waaraan iedereen mee kan doen. Er valt bijvoorbeeld te denken aan een instuif, een speciaal aanbod voor aangepaste sporters, een spectaculair evenement, of een training of clinic door een bekende sporter of trainer. De week vindt plaats van 20 tot en met 27 april. Meer informatie staat op www.sportstadleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×