Interieur van kantoor 'de Familiekamer', foto: PR.

Kunstzinnige opening van advocatenkantoor de Familiekamer

De familierechtpraktijk van RenkenvanDuynveldt advocatuur en mediation gaat per 1 maart aanstaande verder als nichekantoor onder de naam ‘de Familiekamer’. Het kantoor zal zich uitsluitend bezighouden met familierecht, waaronder ook het erfrecht. De feestelijke opening wordt gehouden op 22 maart met de uitreiking van een kunstprijs, waarvoor zes Leidse kunstenaars zijn geselecteerd, te weten: Casper Faassen, Johan Scherft, Allart Lakke, Maurice Braspenning, Izaak Zwartjes en Peter Zuur. De openingshandeling wordt verricht door cultuurmakelaar Michaël Roumen. Meer info is te vinden op: www.defamiliekamer.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×