Skimmers betrapt bij pompstation

De politie heeft gisteren een 26-jarige man uit Roemenie aangehouden op verdenking van oplichting. De politie kreeg de melding dat twee personen vermoedelijk skimapparatuur hadden geplaatst bij een benzinepomp aan de Noordwijkerweg in Rijnsburg. Een medewerker had de twee op camerabeelden gezien. Agenten reden in burger in een onopvallende politieauto naar het tankstation en zagen dat een man bij het betaalgedeelte stond. Hij droeg een hoedje en keek schichtig om zich heen. De agenten parkeerden de politieauto voor de auto van de man om te voorkomen dat hij zou wegrijden. De man pakte hierop de slang van de pomp om de indruk te wekken dat hij wilde tanken. De man werd aangehouden. De agenten zagen dat in het betaalgedeelte inderdaad skimapparatuur was geplaatst. De apparatuur is in beslag genomen voor verder onderzoek door de technische recherche.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×