Foto: PR.

Chinese Terracottastrijders staan op punt van vertrek

Tot 10 maart aanstaande zijn de indrukwekkende manshoge Terracottastrijders uit China nog te bewonderen bij Rijksmuseum Volkenkunde. De drie stenen mannen maken deel uit van een 7000-koppig leger van keizer Qin Shihuang en bewaken nog twee weken de Chinazaal van het museum. Het laatste weekend voor vertrek wordt een mooi afscheid georganiseerd met lezingen, workshops Kung Fu in de Shaolin traditie en spannende speurtochten voor de kids. Wie de komende weken de tentoonstelling bezoekt, ontvangt bij twee betalende bezoekers een gratis exemplaar van een interessant naslagwerk geschreven door conservator China, dr. Oliver Moore.
Meer info: www.volkenkunde.nl

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×