Family Science Sessie Boerhaave in teken van de maan

Op zondag 10 maart staat de Family Science Sessie van Museum Boerhaave in het teken van de maan. Eb en vloed, zonsverduisteringen en de maanden van het jaar: ze worden allemaal gedicteerd door de maan. Kinderen van 6 jaar en ouder gaan samen met hun familie maankraters maken en ontdekken hoe groot de afstand tussen de aarde en de maan is. Verschillende basisprincipes uit de wetenschap komen hierbij aan de orde. Family Science is een initiatief van Museum Boerhaave en Universe Awareness en vindt iedere tweede zondag van de maand plaats. De activiteit duurt van 11.00 tot 13.00 uur. Aanmelden kan via www.museumboerhaave.nl/actueel.

 

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×