Roemenen met inbrekerswerktuigen aangehouden dankzij buurtbewoner

Dankzij een alerte bewoner van de Mauritssingel zijn vannacht twee Roemenen met inbrekerswerktuigen aangehouden. De bewoner zag rond 02.00 uur dat er een onbekende auto parkeerde, waaruit twee mannen stapten die de wijk in liepen. Hij vond dat verdacht en belde de politie. Agenten die op de melding afkwamen, zagen de bewuste auto over de Willem Alexanderlaan rijden. Ze hielden de wagen aan en vonden onder de mat voor de bijrijdersstoel schroevendraaiers, een knijptang en een bahco. Het gereedschap is in beslag genomen en de twee Roemenen van 40 en 46 jaar zijn aangehouden.

Geen categorie


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×