Wereldgebedsdag in de Lokhorstkerk

Aanstaande vrijdag wordt de Wereldgebedsdag 2013 gehouden. Wereldwijd komen dan mensen bijeen om te bidden en te vieren aan de hand van een liturgie, die door vrouwen uit een bepaald land is voorbereid. Dit jaar was de voorbereiding in handen van vrouwen uit Frankrijk. Zij kozen als thema “Ik was een vreemdeling en jullie hebben me opgenomen.” Ook in Leiden wordt aan de hand van die liturgie een viering gehouden, die is voorbereid door mensen uit verschillende Leidse kerken. De dienst vindt plaats in de Lokhorstkerk aan Pieterskerkstraat 1. Een koor van de Waalse Gemeente zorgt voor muzikale ondersteuning. Voor jongeren is er een workshop Afrikaanse hapjes maken, verzorgt door de Bakkerij. Belangstellenden zijn welkom. De viering begint om 20.00 uur.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×