De Three Al’s, foto: PR.

Boekenweekconcert bij Burcht Literair

Op vrijdag 15 maart spelen De Three Al’s bij Burcht Literair. Het concert staat in het teken van de Boekenweek en het trio bestaat uit schrijver A.L.Snijders, Alan Purves & Albert van Veenendaal. Snijders maakte furore als schrijver van columns (onder andere bij Het Parool) en staat nu bekend als een van de grootste schrijvers van het ‘zkv’ oftewel het zeer korte verhaal. In 2010 won hij de Constantijn Huygens-prijs voor zijn gehele oeuvre. Het debuut van de muzikale samenwerking vond plaats tijdens Oerol vorig jaar en het drietal speelt bizarre, vrolijke, uitbundige & melancholieke squeecky & freaky songs op geprepareerde piano en percussie. De bijzondere muzikanten veranderen de muzikale klanken door bijvoorbeeld rubbertjes, chop-sticks, wasknijpers, schroeven, papier of tape tussen of op de snaren van de piano te leggen of te spelen op zelf ontwikkelde instrumentarium. Het literaire concert wordt georganiseerd door Hot House, Burcht literair en Selexyz/Kooyker en vindt plaats in de Tuinzaal van Sociëteit de Burcht; aanvang 20.30 uur. Meer info: www.deburchtleiden.nl

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×