Gemeente Leiden vraagt burgers om input Erfgoednota

Wel al een twitteraccount (@Erfgoed071), maar nog geen nota. Wethouder Jan-Jaap de Haan (Cultuur, Werk en Inkomen) wil de bevolking van Leiden graag betrekken bij het opstellen van de nieuwe Erfgoednota. In die nota een visie over hoe om te gaan met de collecties, kennis, cultuur en historische gebouwen die Leiden rijk is. Volgens De Haan, die vorig jaar de Cultuurnota ook al ‘interactief’ schreef, is deze manier een uitgelezen mogelijkheid om érfgoed’-netwerken binnen de stad ook aan elkaar te knopen. De actieve historische verenigingen, de 3 October Vereniging, de musea en culturele instellingen, maar vooral Leidse inwoners mogen meedenken en meedoen. De afstrap voor het opstellen van de nota is 13 maart, met een lezing van de nieuwe rector van de UNiversiteit, Carel Stolker. Belangstellenden kunnen mailen voor meer informatie.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×