Concert Leiderdorps Kamerorkest met Weens tintje

Het Leiderdorps Kamerorkest geeft onder leiding van Stephan Pas op zaterdag 16 maart in de Dorpskerk een concert met een Weens tintje. Op het programma staan werken van Mahler, Berg, Busoni en Schreker, vier componisten die in het begin van de 20e eeuw in Wenen woonden en werkten en die met hun werk de overgang markeren naar de moderne muziek. Caroline Spanjaard is de soliste in de Sieben frühe Lieder van Alban Berg en een selectie van liederen uit Mahlers Des Knaben Wunderhorn. Verder klinken onder meer Berceuse élégiaque van Ferruccio Busoni en Der Geburtstag der Infantin van Franz Schreker. Het concert begint om 20.15 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop € 17,50 en zijn verkrijgbaar via www.leiderdorpskamerorkest.nl. Ook zijn ze aan de kassa te koop.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×