Leidenaar bedreigt en beledigt agenten

Een 48-jarige Leidenaar heeft afgelopen woensdag agenten beledigd en bedreigd. Ook probeerde hij één van hen te slaan. De agenten kwamen af op de melding dat een bekende van de politie een medewerker van een supermarkt had geschopt. Ze zagen de verdachte een paar minuten later over de Lange Mare lopen en vroegen hem herhaaldelijk te blijven staan. De Leidenaar bleef echter doorlopen. Uiteindelijk draaide hij zich om en haalde uit naar een agente. Zij wist zijn vuist te ontwijken en boeide de scheldende man met hulp van twee collega’s. De Leidenaar beledigde de drie agenten en bedreigde hen met de dood. Ze hebben aangifte gedaan van belediging en bedreiging.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×