De Sleutels officieel eigenaar van Joris Poorthuys

Sinds vandaag is de Sleutels officieel eigenaar van het Joris Poorthuys. Vanmorgen ondertekende de woningcorporatie en Vestia de overdrachtsakte. Door deze overdracht, is het complex weer in Leidse handen gekomen. Het Joris Poorthuys, ligt aan de Lambertushof en de Sint Jorissteeg, tegenover de Hoogvliet parkeergarage. Het bevat 61 woningen voor senioren en twee bedrijfsruimtes op de begane grond, waarin het atelier van Kunst en Vliegwerk is gevestigd. De Sleutels wil de woningen blijven inzetten voor de sociale verhuur en heeft de huurders van het Joris Poorthuys inmiddels al welkom geheten, tijdens een informatiebijeenkomst in februari. Voor hen verandert er niet veel. De Sleutels neemt de contracten die zij met Vestia hadden over en levert daar dezelfde service voor.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×