De Nederlandse popdiva Margriet Eshuijs, foto: PR.

Margriet Eshuijs te gast in Het Trefpunt

Op zaterdag 16 maart is de Nederlandse popdiva Margriet Eshuijs te gast bij theater Het Treftpunt. De bijna 60-jarige Eshuis brengt haar nieuwe voorstelling ‘Daar ben je dan’, een terugblik op 40 jaar muziek, waaronder natuurlijk haar hit van toen ‘House for sale’. Ze wordt begeleid door zanger/gitarist/percussionist Maarten Peters, die al haar nieuwe songmateriaal componeerde en pianist Co Vergouwen. Tussen de liedjes door vertelt de zangeres over het artiestenvak en geeft een kijkje achter de schermen met tal van anekdotes. De voorstelling begint om 20.15 uur.

Meer info en voor het reserveren van kaarten: www.hettrefpuntwarmond.nl

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×