Stef Blok bezoekt Leiden-Noord

2

Aanstaande maandag bezoekt minister Wonen en Rijksdienst, Stef Blok, de Sleutelstad. Belangrijk onderdeel van het bezoek is een rondleiding door Leiden-Noord waar een aantal nieuwbouwprojecten worden bekeken, zoals Groenoord, de Van Voorthuijsenlocatie, woonwijk Nieuw Leyden en de SkyLine. Onderweg krijgt de minister uitleg door vertegenwoordigers van de bouwprojecten door Ymere, Nieuw Leyden en Era Contour.

Delen

2 reacties

  1. Krijgt deze minister dan ook te horen hoeveel sociale huurwoningen hiervoor plat gegaan zijn en hoeveel dure Huur woningen en koopwoningen er voor terug komen in tijden van crisis.

  2. mr. A.M.B. te Naar op

    Een minister moet tegen de werkelijkheid en de waarheid in bescherming worden genomen. De bewindsman zal daarom te horen krijgen dat dankzij het regeringsbeleid alles ontzettend goed gaat, er geen armoede is, iedereen goed en goedkoop kan wonen en alle mensen heel gelukkig zijn.

Je bent nu offline