‘La perle de la soul et du blues’ Nina Attal, foto: PR.

Nederlands debuutconcert Nina Attal in Leidse QBus

Muziekhuis Leiden presenteert op woensdag 20 maart het Nederlandse debuutconcert van de Franse zangeres/gitarist Nina Attal. In Frankrijk is de 20-jarige Attal met haar opzwepende mix van soul, funk en blues al uitgegroeid tot een podiumsensatie. Ze wordt omschreven als ‘la perle de la soul et du blues’. Net als haar idool BB King kan de jonge muzikante haar gitaar laten huilen, maar nog liever laat ze deze dansen en lachen. Vanwege het uitkomen van haar debuutalbum Yellow 6/17 in Nederland maakt Attal met haar achtkoppige band een kleine tournee door ons land. Aan Leiden de eer van het eerste concert!

Aanvang: 21.00 uur (deur open 20.30 uur). Tickets 10,-. Voorverkoop via www.muziekhuis.nl, muziekwinkels Velvet en Plato te Leiden en Music All In (Noordwijk). Reserveringen: 06 – 4296 7177.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×