Foto: PR.

Boekenweekactiviteiten bij Selexyz Kooyker

In het kader van de komende Boekenweek (16 tot en met 24 maart) heeft boekhandel Selexyz Kooyker vier leuke activiteiten op het programma staan. Op 15 maart vindt in samenwerking met Hothouse Jazz en Burcht Literair het Boekenweekconcert met de Three Al’s plaats in de Tuinzaal van de Burcht. De volgende dag kan men vanaf 08.30 tot 09.30 uur komen genieten van een ontbijtje en meedoen met de geschiedenisquiz. ’s Middags om 16.00 uur vertelt Nelleke Noordervliet over het Boekenweekessay ‘De leeuw en zijn hemd’ en aansluitend zal ze signeren. Op zondag 17 maart om 15.00 uur geeft Frits van Oostrom een lezing over het thema: ‘Zwarte Tijden, Gouden Bladzijden. De Nederlandse literatuur in de dramatische veertiende eeuw’. Het boekenweekgeschenk, dat men bij aankoop van een boek van minimaal € 12,50 ontvangt, is dit jaar geschreven door Kees van Kooten met de titel: ‘De verrekijker’

De toegang voor het Boekenweekontbijt, Nelleke Noordervliet en Frits van Oostrom is gratis, wel reserveren: t 071-3040130, klantenservice.kooyker@selexyz.nl.
Locatie: Selexyz Kooyker, Breestraat 93, Leiden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×