Achtste editie internationaal geneeskundecongres in LUMC

In het LUMC vindt van 13 tot en met 17 maart alweer de achtste editie van het tweejaarlijkse Leiden International Medical Student Conference (LIMSC) plaats. Het congres wordt bezocht door studenten van de hele wereld, die hun eigen onderzoek presenteren en komen luisteren naar de vele prominente gastsprekers. Naast diverse lezingen van onder andere prof. Chris Denning, Dr. Ivo Gut, prof. Oliver Brüstle en dr. Alexander Ross, worden er allerlei interessante workshops georganiseerd. Prof. Rudi Westendorp van het LUMC sluit de reeks gastcolleges af met een lezing over de achtergrond van (vitaal) ouder worden.

Het volledige programma is te bekijken via www.limsc.nl

Aanmelden kan nog via www.registration.limsc.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×