Het Leidse trio Dempsey, foto: PR.

Gevarieerd programma op Open Podium Leiden-Noord

Muziekcentrum Leiden-Noord organiseert op zaterdag 16 maart weer een gevarieerde muziekavond in Buurtcentrum De Kooi. Singer-songwritger Ronald Günther start de avond met mooie zelfgeschreven liedjes gevolgd door het Leidse koor Encore met gospels en jazzy nummers. Het koor, dat voornamelijk uit studenten bestaat, wordt gevolgd door het Leidse trio Dempsey en de avond wordt afgesloten door het bekende trio De Opalino’s met vrolijke Caribische muziek en Americana.
Aanvang 20.00 uur; de toegang is gratis.

Het volgend Open Podium is op 25 mei. Als men een keer wil optreden kan contact opnemen met Maarten Witkam tel 071-5222798 of via Muziekcentrum_leidennoord@kpnmail.nl

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×