Huschka organiseert cursus EHBO voor ouders

Kinderen en (kleine) ongelukjes in en rond huis horen bij een beetje bij elkaar. Tand door de lip, schaafwond op je knie, een verbrande hand of vingers tussen de deur. En als je weet wat je moet doen, is er vaak niet zoveel aan de hand. Maar wat is de beste actie? Zalf, water, pleister of een drukverband? Wanneer ga je naar de dokter? Tijdens de cursus EHBO voor ouders komt het allemaal aan bod. En ook hoe je ongelukken kunt voorkomen. Want dat is natuurlijk altijd de beste oplossing.
De cursus duurt drie avonden of een dag. Wie verzekerd is via Zorg en Zekerheid kan de kosten (deels) terugkrijgen. Op 12 maart is er in Alphen aan den Rijn een gratis kennismakingsbijeenkomst voor de cursus EHBO voor ouders van Huschka. Kijk voor meer informatie over deze kennismakingsles en de mogelijkheden die Zorg en Zekerheid biedt op www.zorgenzekerheid.nl. Wil je direct inschrijven op de cursus EHBO voor ouders of meer weten over deze cursus, ga naar www.huschka.nl.

Audiofragment: Karin Abspoel van Huschka en Majo van der Meijden van Zorg en Zekerheid vertellen over de cursus EHBO voor ouders en de rol van de ziektekostenverzekering

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×