Ronald McDonald Leiden viert dubbel jubileum

De Ronald Mcdonald Huiskamer bestaat dit jaar welgeteld tien jaar en ook het Ronald McDonald huis bestaat binnenkort twintig jaar. Er wordt daarom een dubbel jubileum gevierd. In de middag staat de viering in het teken van de kinderen en daarna vindt er een receptie plaats voor volwassenen, vrijwilligers, relaties en sponsors.

Audiofragment: Sebastiaan van der Lubben spreekt te midden van het feestgedruis een medewerker van Ronald McDonald in Nieuws071

In de huiskamer kunnen gezinnen tot rust komen in een huiselijke omgeving met diverse faciliteiten. Zieke kinderen kunnen samen met hun broertjes of zusjes op een grote speelplek spelen met allerlei spelmateriaal voor verschillende leeftijden. De kinderen kunnen zo even uit de ziekenhuissfeer stappen en in een ontspannen sfeer bij elkaar zijn. Ronald McDonald faciliteert dit allemaal en ontvangt hiervoor geen subsidie van de overheid, het gebruik van de huiskamer is bovendien kosteloos.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×