Ali B rapt met patiënten Willem-Alexander Kinderfonds

Afgelopen maandag kregen de patiëntjes van het Willem-Alexander Kinderfonds bezoek van Ali B. De rapper had een schuld in te lossen bij het WAKF. Tijdens het presenteren van het WAKF-gala in november vorig jaar, had hij zichzelf geveild voor het goede doel. Voor de som van maar liefst €20.000 zou hij naar het WAKZ komen. Dankzij vier gulle donateurs beleefden de patiënten van het WAKZ daardoor een feestelijke maandagmiddag. Samen met Ali B sloegen ze aan het rappen. Het Willem Alexander Kinderfonds werft fondsen voor het Willem Alexander Kinderziekenhuis in het LUMC. Daar waar reguliere subsidies ophouden, zet het WAKF zich in om dromen waar te maken voor de kinderen die opgenomen zijn in het WAKZ. Meer informatie staat op www.willem-alexanderkinderfonds.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×