Burgemeester Laila Driessen opent Beursvloer Leiderdorp

Gisteren opende burgemeester Laila Driessen met de welbekende slag op de gong de Beursvloer in Leiderdorp. Het evenement, waarbij bedrijven, stichtingen en verenigingen met elkaar in contact komen en handelen met gesloten beurzen, vond voor de eerste keer plaats en direct al met succes! De belangstelling in het atrium van het gemeentehuis was groot en in totaal waren er 27 organisaties en 23 bedrijven en werden er 118 matches gemaakt. Zo ontstond bijvoorbeeld een mooie samenwerking tussen Kruyt IJzerwarenhandel, de stichting Nadja, de Dwarstuin en Brasserie Park over het opknappen van de natuurspeelplaats in de Bloemerd. Het is een (twee)jaarlijks terugkerend, lokaal evenement waar vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de breedste zin van het woord aan bod komt. (Foto’s: J.P.Kranenburg.)

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×