Leidse bedreigd met mes, politie zoekt getuigen

Gisteravond is een 24-jarige Leidse met een mes bedreigd door een man die het op haar tas gemunt had. De vrouw liep rond 20.20 uur vanaf de Jumbo-supermarkt over het Stationsplein richting Morsweg. Ze had het gevoel dat ze gevolgd werd en zag hoe een man haar ter hoogte van het Ibis Hotel inhaalde. Die man bleef even later op een hoek staan. De Leidse liep langs parkeergarage De Mors richting Paul Krugerstraat. Ze werd plotseling kort bij haar schouder gepakt en draaide zich om. Ze zag een man met een mes die haar begon te bedreigen en haar tas eiste. Toen er een andere man voorbij fietste, gaf de belager het op en ging weg. De politie ging direct naar hem op zoek, maar heeft nog niemand kunnen aanhouden. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. De politie wil ook graag met de fietser spreken. De dader was vermoedelijk 18 tot 19 jaar oud, had een lengte van ongeveer 1.75 á 1.80 m en een lichtgetinte huidskleur. Hij had een normaal postuur en kort donker haar. Hij droeg een donkerblauwe gewatteerde jas.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×