Grootscheepse verkeerscontrole levert heel wat op

De politie heeft samen met de Belastingdienst en de Inspectie Leefomgeving en Transport dinsdag 5 maart tussen 15.00 en 22.00 uur op de N11 en bij het Transferium, de Plesmanlaan, een verkeerscontrole gehouden. Er werden aanhoudingen vericht, zaken in beslag genomen en boetes geïnd. Er werden twee vreemdelingen aangehouden. Zij zijn overgedragen aan de vreemdelingenpolitie. Ook werd er iemand aangehouden die onder invloed was van drugs. Op beide locaties zijn in totaal 50 bekeuringen uitgeschreven voor onder meer gladde banden, uitstekende delen en bumperkleven op de A44. Daarnaast waren er vier WAM-vorderingen (aansprakelijkheidsverzekering) en één WOK melding (wachten op keuring door het RDW). Verder werden er een hakbijl en een honkbalknuppel in beslag genomen. Er werden twee voertuigen afgesleept. Eéén daarvan was niet verzekerd en de ander was een wrak. Op de N11 is voor ruim 1700,- euro aan openstaande boetes geïnd en op het Transferium ruim 2300,- euro. Het geld is contant betaald. Er zijn 20 taxi’s gecontroleerd. Eén chauffeur had zijn werkmap niet op orde. De Belastingdienst heeft 30.000,- euro ter plaatse geïnd wegens openstaande belastingschulden. Twee auto’s zijn direct afgevoerd.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×