Start leesgroep Geschiedenis

BplusC wil samen met de Stichting Senia een leesgroep geschiedenis oprichten. De deelnemers zullen samen `non-fictie’ boeken met een geschiedenisthema van de vroege oudheid tot de geschiedenis van de 20e eeuw lezen en bespreken. De leesgroepen die door Senia worden opgericht, werken met handleidingen in de vorm van `leeswijzers’ aan de hand waarvan de deelnemers over het boek discussiëren. Wie meer over deze leesgroep te weten wil komen, is op dinsdag 19 maart om 10.30 uur welkom bij BplusC aan de Nieuwstraat. Opgeven voor deze informatiebijeenkomst kan via info@senia.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×