Intrigerend werk van Bastiaan de Wit bij Galerie Diana Lepelaar

De Leidse kunstenaar Bastiaan de Wit is in 1999 afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. De Wit maakt intrigerende schilderijen, tekeningen, cartoons, illustraties en sculpturen in een geheel eigenzinnige stijl. Zijn werk valt op door compactheid en eenvoud in vormen, die een sterke indruk maken op de toeschouwer. Aanstaand weekend is zijn werk, waaronder Leidse stadsgezichten, te zien in Galerie Diana Lepelaar in Kunstcentrum Haagweg 4. De feestelijke opening vindt plaats op zaterdag 16 maart om 16.00 uur. Meer info en openingstijden: www.galeriedianalepelaar
Meer info over de kunstenaar: www.bastiaandewit.com

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×