Willem Kiewiet de Jonge & Friends, foto: PR.

Vierde Jazzmatinee in Het Trefpunt

Op 24 maart speelt de zevenkoppige band van Willem Kiewiet de Jonge in Theater Het Trefpunt. Kiewiet de Jonge is geboren in Warmond en begon zijn muzikale loopbaan bij de Warmondse muziekvereniging St. Matthias. Nu keert hij terug met zijn ‘Friends’ voor een swingend, maar ook luchtig concert, dat gecombineerd kan worden met een culinair arrangement verzorgd door de Beukenhof uit Oegstgeest. De jazzmiddag wordt voor de vierde maal op rij gehouden en start om 15.00 uur.
Meer info en voor het reserveren van kaarten: www.hettrefpuntwarmond.nl en VVV Warmond.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×