Overval woning Richard Holstraat morgen bij 'Opsporing Verzocht'

Morgenavond wordt in het AVRO programma ‘Opsporing Verzocht’ aandacht besteed aan een overval in een woning aan de Richard Holstraat, die plaatsvond  in de nacht van 5 op 6 februari jl. Hierbij werd een 50-jarige bewoner met veel geweld overvallen door een aantal mannen. Het slachtoffer liep onder andere een gebroken neus, twee blauwe ogen en verwondingen aan zijn bovenlichaam op. Wie eventuele informatie heeft over deze zaak wordt verzocht te bellen met de politie via 0900 – 8844 of via het nummer dat dinsdag in de uitzending bekend wordt gemaakt. ‘Opsporing Verzocht’ wordt uitgezonden op Nederland 1 om 21.30 uur en op woensdag 13 maart om 12.05 uur herhaald op Nederland 2.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×